Home : Nijmegen op de kaart Wandelen én netwerken voor ondernemers en (top)managers. Gaat dat samen? Nou en of. Dit jaar vindt de eerste editie pla

Home Over ons Intekenformulier In de media Contact
 
0 1 2
OVER ONS
INTEKENEN VOOR DE BELGISCHE KUST
CONTACT

Nijmegen op de kaart

Wandelen én netwerken voor ondernemers en (top)managers. Gaat dat samen? Nou en of. Dit jaar vindt de eerste editie plaats van Nijmegen op de Kaart, hèt wandelnetwerkevenement voor ondernemend Nijmegen. Het is het vervolg op vijf eerdere wandeltochten die plaatsvonden onder de naam Mosae Magus Trajectum.

Wandelen. Dat doe je over klinkers of graspaden. Over grind, door rul zand of door plassen en modder. Voor anderen is het pad misschien wel geplaveid met goud. De vergelijkingen met ondernemen liggen voor de hand. Stappen zetten, daar gaat het om, of je nu wandelt of onderneemt. Voetje voor voetje, met zevenmijlslaarzen of met vijf stappen achteruit en weer zes vooruit.  

Tijdens ‘De Belgische Kust 2016’ – van 15 tot en met 18 juni – krijgen deelnemers drie dagen lang de tijd om er tijdens het wandelen uitgebreid over te filosoferen met collega-ondernemers en (top)managers uit zeer uiteenlopende branches. Uitwisselen, spiegelen en focussen op een verrassende, ontspannen manier tegen de wisselende achtergronden van de Belgische kust, met al zijn natuur- en cultuurhistorische pracht en praal.

Wandelen in de natuur en langs de kust, over het strand en door de duinen, levert brainwaves, inzichten en inspiratie op, zeker als je die deelt met een creatief en ondernemend gezelschap. Het wilde idee dat plotseling haalbaar wordt, interessante leads die zich zo maar aandienen, kennis en kunde die elkaar prachtig aanvullen. Zo legt Nijmegen op de Kaart niet alleen verbindingen, maar schept het ook een netwerk en een ijzersterke band.

De dagtochten variëren in afstand tussen de 15 en 20 kilometer. Natuurlijk worden er voldoende koffie-, thee- en lunchpauzes ingelast, voor rust en/of (medische) verzorging. De tochten worden uitgezet door ervaren wandelaars en zijn ook voor ongeoefende lopers heel goed te doen. Voor de kilometervreters zijn er extra routes beschikbaar.

Elke avond is er bovendien een boeiend en vooral gezellig programma met een uitstekende culinaire verzorging in een heerlijk hotel.

Wie wil daar niet bij zijn? Ga direct naar het deelnemersformulier voor aanmelding. U ontvangt dan een deelnamebevestiging en de bijbehorende factuur.


ga naar ons facebook account
VOOR DE BELGISCHE KUST IS EEN ACTIVITEIT GEORGANISEERD DOOR NIJMEGEN OP DE KAART....
EBF Versie T 8.0.1
x
close
test